Leder- og personlig coaching

Klarhed, styrke og retning

Som leder står du i situationer, hvor du skal håndtere mange forskellige interesser – og hvor du også selv kommer i spil. Gennem et coachingforløb får du klarhed over, hvad der driver dig, styrke til at stå ved hele dig og en retning for de nødvendige handlinger for at nå i mål. Det gør din lederopgave lettere.

Forestil dig en hverdag, hvor du kan mærke dit drive og kender din egen retning. Det kan jeg hjælpe dig med!

Kender du det?

Du er leder, og du står måske i en af følgende situationer:

  • Du savner retning i dit arbejdsliv
  • Du er kommet i konflikt med dine egne værdier i din ledelsesrolle
  • Du ved, du kan mere, men ved ikke, hvordan du får det i spil
  • Behovet for større balance i dit liv presser sig på
  • Du har en konflikt med en medarbejder eller kollega, der dræner dig
  • Du står overfor organisatoriske udfordringer, som du har brug for nye vinkler på for at håndtere. Det kan f.eks. være fyringsrunder, mangel på sammenhæng mellem ressourcer, krav og forventninger, omlægning til mere digitalisering.

Genkender du det? Har du brug for sparring, coaching eller rådgivning?

Du kan enten fortsætte med at læse eller ringe 21 48 94 42, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Områder, hvor du med fordel kan bruge coaching:

  • Hvis du gerne vil finde og styrke det, der er virkelig vigtigt for dig i din ledelse – din motivation, dit drive, dine værdier
  • Hvis du kan mærke, dine værdier er under pres og gerne vil finde ud af, hvordan du kan håndtere det
  • Hvis du står med ledelsesmæssige overvejelser, som du gerne vil vende med nogen uden for din egen organisation
  • Hvis du bliver ved med at løbe ind i de samme udfordringer uden at knække nøden for alvor

Du kan læse mere i bunden af siden under “Hyppige spørgsmål”.

“Jeg oplever Lisbet som en kompetent, grundig, levende og hjertevarm coach. Lisbet er en støttende og ressourcefuld coach, der hele tiden holder sine klienters fulde potentiale for øje og på professionel og varm facon får dem guidet mod de mål, de virkelig ønsker.”

“Lisbet er en ualmindelig konkret og kompetent sparringspartner, når det kommer til feed-back. Hun går lige direkte til sagens kerne på en positiv, afbalanceret og konstruktiv måde”

“Hvad skal jeg sige, andet end at det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv, og sin personlige udvikling, men det er et arbejde som er en stor gave. En gave bliver det til, takket være Lisbets dygtige coaching”

Med coaching behøver du ikke længere forsøge at regne alt ud – du kan få professionel støtte og kan derfor bruge din tid på det, som du er bedst til

Pris og Forløb:

En session: 1500 kr. ex moms
3 sessioner: 4000 kr. ex. moms
Længerevarende forløb: 1000 kr. pr. session. Ex moms.

Et længerevarende sparringsforløb er billigst, fordi det i sidste ende er det, jeg allerhelst vil. Commitment er den universelle måde at sikre solide resultater på.

En session varer 60 minutter.

Inklusiv i min sparring:

Når vi har en aftale om et forløb, så har jeg dedikeret mig til at hjælpe og støtte dig så meget som muligt undervejs. Du har derfor en digital hotline, hvor du kan sende mails eller sms alle ugens dage og få svar indenfor 24 timer.

Udvalgte Kundehistorier:

Sofia Manning, Medstifter af Manning Inspire

Jeg vil til enhver tid anbefale Lisbet

Lisbet er en støttende og ressourcefuld coach, der hele tiden holder sine klienters fulde potentiale for øje

Jeg har uddannet Lisbet Hjort som coach og kender hende efterfølgende som coachtræner på mine coachuddannelser.

Jeg oplever Lisbet som en kompetent, grundig, levende og hjertevarm coach. Lisbet er en støttende og ressourcefuld coach, der hele tiden holder sine klienters fulde potentiale for øje og på professionel og varm facon får dem guidet mod de mål, de virkelig ønsker.

Jeg vil til enhver tid anbefale Lisbet som coach.

Benedicte Lange, MD, MBA

Hver eneste coaching-session har gjort mig afklaret og meget klogere

Uanset om jeg præsenterer Lisbet for et job-relateret mål eller personligt anliggende, er hun dygtig til at holde mig på sporet, udfordre mig og komme helt ind til kernen af emnet.

Om det er Lisbets baggrund som jurist eller hendes personlighed i al almindelighed, skal jeg ikke kunne sige, men Lisbet er en ualmindelig konkret og kompetent sparringspartner, når det kommer til feed-back. Hun går lige direkte til sagens kerne på en positiv, afbalanceret og konstruktiv måde.

Det var også derfor jeg spurgte Lisbet, om hun kunne tænke sig at blive min personlige coach, både på business- og liferelaterede emner og jeg må sige at det er en beslutning jeg ikke har fortrudt. Vores samarbejde har nu strakt sig over et par måneder og jeg oplever at hver eneste coaching-session har gjort mig afklaret og meget klogere. Uanset om jeg præsenterer Lisbet for et job-relateret mål eller personligt anliggende, er hun dygtig til at holde mig på sporet, udfordre mig og komme helt ind til kernen af emnet. Der afsluttes altid med nogle klare aftaler, som man føler sig meget kommittet til at holde.

Lisbet Hjorts baggrund, erfaring og personlighed giver hende en unik kompetence, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Lisbet Hjort som coach.

Charlotte Bakke, Afdelingsleder

Jeg har fået hjælp til at hente energien igen

Hvad skal jeg sige, andet end at det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv, og sin personlige udvikling, men det er et arbejde som er en stor gave. 

Mit første møde med coaching var i forbindelse med undervisning her i kommunen. I denne forbindelse fik jeg mulighed for at få personlig coaching af Lisbet Hjort. At få denne mulighed har været en stor gave. At få hjælp til at se mit potentiale, og til at ændre på uhensigtsmæssige handlemønstre. Hjælp til at opdage/ genopdage sider af mig selv.

Hvad skal jeg sige, andet end at det er hårdt arbejde at arbejde med sig selv, og sin personlige udvikling, men det er et arbejde som er en stor gave. En gave bliver det til, takket være Lisbets dygtige coaching.

Jeg er glad og fyldt med energi, og når energien ikke er der, så har jeg fået hjælp til at hente den igen.

Helene Thopholm, salgschef

Jeg har nået mine mål – Lisbet gav mig troen på, at det var muligt

14 dage efter jeg stoppede hos Lisbet, sagde jeg mit nuværende job op (det havde jeg overvejet i 2 år), for at starte på mit drømmejob.

Fra det øjeblik jeg traf Lisbet følte jeg mig tiltrukket af følelsen af, at “her var der en person, der kunne gøre en forskel for mig”. Lisbet udtrykte professionalisme, samtidig med at hun var rolig og udstrålede en masse spændende energi.

Aftalte hurtigt coach sessioner hos Lisbet. Præsenterede Lisbet for mine mål og alle mine mange forhindringer for at nå målet. Efter 6 sessioner, hvor bl.a. karriereskift, anerkendelse og præstationsangst var nogle af mine punkter har Lisbet givet mig det jeg jo virkelig kom for: TROEN på at det var muligt. Og jeg har nået mine mål. 14 dage efter jeg stoppede hos Lisbet sagde jeg mit nuværende job op (det havde jeg overvejet i 2 år), for at starte på mit drømmejob, mit drømmejob som Lisbet hjalp mig med at definere !

Tak Lisbet ! Du er en gave for dine klienter!

Jesper Busk Sørensen, Basunist i Berliner Philamonikerne

Lisbet har styrket mit professionelle niveau

 Aldrig før har det været så nemt for mig at stille mig op foran tusinde af mennesker og få dét frem i min musik som jeg gerne vil.

Jeg har haft den fantastiske glæde at have Lisbet Hjort som min personlige coach i et forløb på ca. 3 måneder forud for min audition i Berliner Philharmonikerne. Aldrig før har det været så nemt for mig at stille mig op foran tusinde af mennesker og få dét frem i min musik som jeg gerne vil have – takket være Lisbet ! Det har bestemt været en kæmpe oplevelse og en fantastisk “rejse” som jeg ikke ville være foruden. Lisbet har styrket mit professionelle niveau, og jeg ved, at jeg nu er klar til at erobre verden ! En kæmpe tak!

Hyppige Spørgsmål

Her kan du læse mere specifikt om det område, der er relevant for dig. Og samtidig få svar på nogle praktiske spørgsmål, som du sikkert har (eller får).

Coaching er for dig, der gerne vil nå et mål, ønsker en forandring eller gerne vil støttes i en forandring, du er i gang med. Coaching er ikke terapi, så hvis du har været ude for traumer eller andet, der kræver en terapeuts støtte, så er coaching ikke for dig. Er du i tvivl, så kan du ringe til mig, så kan vi tage en afklarende samtale.

Så er du havnet det rette sted. Jeg arbejder med mennesker, der ønsker en langsigtet udvikling, så jeg vil meget gerne støtte dig også. Du kan i øvrigt også understøtte din udvikling ved at følge min blog og mine nyhedsbreve – her giver jeg tips og inspiration til personlig udvikling.

Jeg har arbejdet med lederudvikling siden 2000, så jeg har mange års erfaring med at arbejde med ledere og deres udfordringer. Jeg har også selv været chef i flere år i en styrelse og i Region Hovedstaden, så jeg har personligt prøvet de udfordringer, man står overfor som chef.

Nervøsitet er en tilstand, du kan arbejde med, så den ikke generer dit spil. Jeg har coachet mange musikere på at skulle gå til audition og overkomme nervøsitet.

Det er meget individuelt, hvor lang tid et forløb tager. Det kommer an på, hvad det er, du gerne vil arbejde med. Noget kan løses ved en enkelt session. Min erfaring er dog, at langt de fleste langtidsholdbare forandringer kræver længere forløb – og det tilpasser vi sammen.

Det kan være meget svært at finde ud af, hvad der er sandt for en – især hvis man har været vant til at tilsidesætte sig selv og sine egne behov i lang tid. Det er en proces – og det er den proces, jeg kan hjælpe dig med. Jeg har selv været uden føling med, hvad der var sandt for mig, så jeg ved, hvad du taler om. Det kan ændres.