Lad mig hjælpe dig med at komme hjem til dig selv, så du lettere vil evne at skabe de resultater, du er sat i verden for at skabe

Der er brug for ledere, der har mod til at holde fast i at være tro mod sig selv og lede til resultater med integritet, ærlighed og klarhed

… men det er let at fortabe sig i roller, identiteter, præstationsræs og en virkelighed med alt for mange opgaver til, at man kan mærke ordentligt efter og nå at orientere sig efter sit indre kompas. Det skaber ensomhedsfølelse, følelse af ikke at have overblik eller være god nok, “metal-træthed” og indre pres.

Det er spildt liv – og spildte gode lederkræfter. Lad mig hjælpe dig til et lettere lederliv.

Jeg har især et blødt punkt for ledere i den offentlige sektor, hvor jeg selv har befundet mig hele mit arbejdsliv både som konsulent og som HR-chef.

Mine forløb er derfor til ledere i den offentlige sektor – direktører, ledere af ledere, personaleledere og den faglige (og ofte uformelle) leder.

Jeg kender din hverdag …

Jeg har arbejdet med HR i den offentlige sektor i mere end 20 år – både som HR-chef og som HR-udviklingskonsulent.  Jeg har været igennem adskillige omstillings- og forandringsprocesser og har faciliteret utallige ledelsesudviklingsforløb. Jeg har coachet ledere og high-performere til resultater siden 2007.

Min passion er personlig og ledelsesmæssig udvikling i en arbejdsmæssig sammenhæng. Jeg er uddannet jurist og bruger i dag den juridiske metode til hurtigt at skære ind til benet. Jeg systemisk proceskonsulent, har adskillige coaching uddannelser, er uddannet skyggefacilitator og mindfulness instruktør. Derudover har jeg selv deltaget i mange ledelsesudviklingsforløb og -uddannelser.

Jeg bliver især efterspurgt, når det drejer sig om

  • Ledercoaching og -sparring

  • Omstillings- og forandringsprocesser

  • Etablering af ledelsesudviklingsforløb

  • Personlig udvikling

Jeg brænder for, at vi kan være tro mod dem, vi er, fordi jeg inderligt både tror på og har erfaring med, at når vi er det, så giver vi plads til at andre kan være det samme, og så får vi det bedste frem i alle – og dermed har vi fundamentet for at skabe de allermest holdbare løsninger og resultater for os selv og verden.

Ofte bliver jeg opslugt af næste trin i en udviklingsproces hos en leder eller en ledelsesgruppe. Jeg funderer over det store billede og på, hvordan vi sammen kan flytte os til næste niveau. Udvikling er mere end et arbejde for mig. Det er en livsindstilling, en livsfilosofi og en grundholdning.