Handels- og abonnementsbetingelser
Produkter og tjenester udbydes af Lisbet Hjort, Hjortcoaching, Solbakken 2b 1tv, 3400 Hillerød, CVR-nr 29222649. Kontakt os på info@lisbethjort.dk.

Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med både MobilePay, Paypal, VISADankort, Dankort, Mastercard og American Express. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Du modtager efter dit køb automatisk en kvittering på den e-mailadresse, du har indtastet.
Alle priser på alle produkter er angivet i danske kroner (DKK) ekskl. moms, medmindre andet er oplyst.
Workshops, kurser, teleklasser og events: Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste til næste hold.

Coaching: Coachingsessioner aftales forud. Aflysning er muligt omkostningsfrit indtil 24 timer før. Ved aflysning mindre end 24 timer før betales fuld pris for sessionen. Sessionerne betales forud eller senest samtidig med sessionens afholdelse.

Digitale produkter: Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Abonnementer: For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email. Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen. Du kan når som helst opsige dit abonnement, ved at skrive til info@lisbethjort.dk. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at bruge det link, du finder i mailen, du modtager hver gang du trækkes en overførsel. Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på info@lisbethjort.dk og du vil få pengene retur. Pengene refunderes automatisk til den konto, du har betalt fra. BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.